Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δουλειά χωρίς λόγια

Η συνέπεια είναι μια λέξη που όταν την τηρείς κατά γράμμα τότε η επιτυχία θεωρείται δεδομένη. Γράφει ο Γιώργος Μίνος.
ς
Δουλειά χωρίς λόγια
Όταν όμως παρεκκλίνεις από αυτό τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πικρά. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολουθεί κατά γράμμα αυτό που ζητά η ΟΥΕΦΑ και είναι συνεπής για να πάρει την αδειοδότηση.
Η προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ξεκίνησε εδώ και μήνες έτσι ώστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να δώσει λύσεις στα καυτά αυτά θέματα που ήταν ανοιχτά για την ΠΑΕ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δουλεύουν με σωστή στρατηγική και πλάνο. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Αφού αν γίνει κάτι τέτοιο τότε πολύ σύντομα μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως και μάλιστα δυσάρεστης.
Ο Ζήσης Βρύζας μαζί με τους συνεργάτες του εδώ τρεις μήνες δούλευε πάνω σ' αυτό το θέμα έτσι ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όχι μόνο να μην έχει κανένα πρόβλημα, αλλά να φανεί αντάξια του ονόματός της και της συνέπειάς της στους θεσμούς που υπάρχουν. Φυσικά το θέμα της αδειοδότησης μπορεί να έκλεισε έναν μεγάλο βραχνά, όμως η προσπάθεια των διοικούντων δεν σταματάει εδώ. Με πλάνο και προσπάθεια προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις έτσι ώστε τέλος Ιουνίου να είναι συνεπέστατη και πάλι στις υποχρεώσεις της ΟΥΕΦΑ και να καλύψει φυσικά το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει στην εταιρία.
Μπορεί για κάποιους να φαίνεται εύκολο. Είναι αυτό που λέει ο λαός "έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε". Το θέμα είναι όταν είσαι μέσα να δουλέψει έτσι ώστε να ανταποκριθείς σ' αυτό που επιτάσσεται. Αυτή τη δεδομένη στιγμή παίζεται η ιστορία της ομάδας, αλλά και το μέλλον της. Και οι άνθρωποι που την υπηρετούν έχουν ιερό σκοπό να ανταποκριθούν σε κάθε θέμα - πρόβλημα που προκύπτει και να δώσουν λύσεις.
Μπορεί η ομάδα αγωνιστικά να συνεχίζει απτόητα την πορεία της για την είσοδό της στα πλέι οφ, όμως χρειάζεται και προσπάθεια απ' όλους για να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη απ' όλες τις πλευρές στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν (πλέι οφ Ευρώπη).
Πηγή: Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: