Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Νοκ – άουτ Ακόστα και Σολτάνι!!

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1/4 19:00), καθώς ο Μανουέλ Μασάδο είδε τους Σολτάνι και Ακόστα να εγκαταλείπουν την προπόνηση και έτσι αμφότεροι τέθηκαν εκτός πλάνων.

Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις και είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσει να είναι έτοιμος για το ματς με τους «πράσινους», ενώ ο Ισπανός αντιμετώπισε τράβηγμα στον δικέφαλο και θα βρίσκεται εκτός αποσοτλής.

Ο Καστίγιο από την άλλη, παρότι ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, έχει πιθανότητες συμμετοχής, αφού στην αυριανή προπόνηση θα διαπιστωθεί η κατάσταση στη οποία βρίσκεται για να παρθεί οριστική απόφαση. Επίσης, μαζί με τον Μεξικανό ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Ντίκο, Παπαστεριανός, και Τόχα.


Αντίθετα με τους Ακόστα και Σολτάνι, ο Στέλιος Τσουκάνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τένοντα του ποδιού του, καθώς σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, γεγονός που τον έθεσε στην διάθεση του Μασάδο για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: