Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Είπε «ναι» ο Βαρδινογιάννης!!

Είπε «ναι» ο Βαρδινογιάννης
Έτοιμος να παραχωρήσει τις μετοχές του στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των δικηγόρων του με αντιπροσωπεία των παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ δέχεται να παραχωρηθεί και το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι ενός ευρώ!

Στο γραφείο του κ. Γεωργόπουλου βρέθηκαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Νίκος Τζουνάκος, Γιάννης Βονόρτας, Αριστείδης Καμάρας και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος είναι δικηγόρος και συζήτησαν για τις εξελίξεις και τον τρόπο μεταβίβασης των μετοχών.

Η πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τους παλαίμαχους συνοψίζεται στα εξής:

Τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ όσο GREEN DREAM θα παραδώσουν ανέκκλητο πληρεξούσιο προς το Σωματείο Παλαιμάχων, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι τις 30/1/2013, με το οποίο το σωματείο θα μπορεί να παρίσταται σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ να εκλέγει Διοίκηση και να ψηφίζει για κάθε θέμα, κατά την κρίση του.

Από τη στιγμή που το πληρεξούσιο είναι ανέκκλητο, πρακτικά σημαίνει πως δεν είναι δυνατό να ανακληθεί, γεγονός που συνεπάγεται πως οι παλαίμαχοι θα μπορούν να ασκήσουν διοίκηση και να ορίσουν νέο ΔΣ.

Κατά συνέπεια απομακρύνεται το ενδεχόμενο διοίκησης Πρωτοδικείου.

Σε ό,τι αφορά τη ΓΗΠΕΛ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεσμεύεται να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της και δέχεται να μεταβιβασθεί το σύνολο των μετοχών της εταιρείας κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού έναντι του συμβολικού τιμήματος του ενός ευρώ.

Αυτή η εξέλιξη βέβαια, δεν δίνει λύση στο οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ και εφόσον τελικά ολοκληρωθεί, οι παλαίμαχοι θα χρειαστεί να ξεκινήσουν άμεσα επαφές με τους μετόχους προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα.

Την Παρασκευή κιόλας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ με τη συμμετοχή μελών του Σωματείου Παλαιμάχων όπου θα αποφασισθούν και οι επόμενες κινήσεις.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: