Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η Μαδρίτη… καλεί Μεϊρέλες!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε την αναζήτηση αξιόλογων ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με το όνομα του Ραούλ Μεϊρέλες να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα.
Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθεί την πορεία του συμπατριώτη του στην Τσέλσι και δεν αποκλείεται, μόλις τελειώσει η σεζόν να τρέξει τις διαδικασίες απόκτησής του.

Υπάρχουν όμως και… τα «αλλά»! Πρώτο και κυριότερο, αφορά την παρουσία του «Special One» στον πάγκο της ομάδας και του χρόνου. Σε περίπτωση, δηλαδή, που αποχωρήσει από τους «μερένχες», αυτόματα η περίπτωση του Μεϊρέλες θα μπει στο συρτάρι.

Επίσης, θα πρέπει να αδειάσει το ρόστερ, ειδικά στη συγκεκριμένη θέση. Ήδη στο δυναμικό της Ρεάλ ανήκουν οι Λασανά Ντιαρά και Νούρι Σαχίν που δεν υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα. Σε περίπτωση που οι δύο τους παραχωρηθούν, θεωρείται δεδομένο ότι η «Βασίλισσα» θα κινηθεί για την αγορά ενός «δυνατού» παρτενέρ του Τσάμπι Αλόνσο!

Όσον  αφορά τις προθέσεις της Τσέλσι, παραμένουν άγνωστες. Στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Μεϊρέλες έχει επηρεαστεί από την απομάκρυνση του Αντρέ Βίλας Μπόας και σκέφτεται να πει αντίο στο Λονδίνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: