Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι τηλεφωνικό σεξ»

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι τηλεφωνικό σεξ»
Μπορεί η Σάλκε να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας την ήττα -εντός έδρας- από την Μπιλμπάο με σκορ 4-2, στη φάση των προημιτελικών του Europa League, ωστόσο τα εύσημα πήραν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Οι φίλοι της Σάλκε εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την τιμή του εισιτηρίου της επαναληπτικής αναμέτρησης στην Ισπανία, αφού οι… πιστοί θα πρέπει να πληρώσουν 90 ευρώ για να προμηθευτούν το… μαγικό χαρτάκι.

Αυτό δεν άρεσε και πολύ στους οπαδούς των «Βασιλικών μπλε», οι οποίοι κάνοντας μάλιστα και ένα γρήγορο υπολογισμό, κατέληξαν πως θα πληρώσουν ένα ευρώ το λεπτό…!

Ε, αυτομάτως παρομοίασαν το αντίτιμο του εισιτηρίου με αυτό που πληρώνουν όταν τους προσφέρονται… πικάντικες τηλεφωνικές υπηρεσίες, γράφοντας σε ένα πανό, πως το ποδόσφαιρο δεν είναι τηλεφωνικό σεξ…

«90 ευρώ για ένα εισιτήριο= ένα ευρώ το λεπτό; Το ποδόσφαιρό δεν είναι τηλεφωνικό σεξ», ανέφερε το πανό που είχαν αναρτήσει στο γήπεδο (στα ισπανικά), ώστε να στείλουν το μήνυμα τους στη διοίκηση της Μπιλπάο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: