Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ντι Ματέο εναντίον ομοσπονδίας!!

Ντι Ματέο εναντίον ομοσπονδίας
Ο προπονητής της Τσέλσι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, κατηγόρησε ανοικτά την αγγλική ομοσπονδία πως οι αποφάσεις της δεν έχουν κοινή λογική. Αιτία ο ορισμός του ημιτελικού Κυπέλλου με την Τότεναμ τρεις ημέρες πριν τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στον οποίο πιθανότατα οι «μπλε» θα δώσουν το «παρών.

Ο Ντι Ματέο ενημερώθηκε σήμερα οτι η ομάδα του είναι προγραμματισμένος από την ομοσπονδία να αντιμετωπίσει τους «spurs» ανήμερα του Πάσχα, 15 Απριλίου, στο «Γουέμπλει» για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Ωστόσο την Τετάρτη, τρεις μέρες αργότερα δηλαδή, η Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις καθώς αν πάρει την πρόκριση σε βάρος της Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ έχει επικρατήσει 1-0 στην Πορτογαλία) θα δώσει το πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης με την ομάδα που θα περάσει από το Μίλαν-Μπαρτσελόνα.

Η διοίκηση της ομάδας ζήτησε αλλαγή του ημιτελικού με την Τότεναμ για την Παρασκευή 13 Απριλίου, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε κάνοντας έξαλλο τον Ντι Ματέο.

«Πρώτα από όλα πρέπει να προκριθούμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη πλευρά όμως προσπαθούμε να συνεργαστούμε με την ομοσπονδία. Είναι απογοητευτικό που δεν επικράτησε η κοινή λογική. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν διεξαγόταν το παιχνίδι την Παρασκευή. Μόνο με αυτό θα ήμουν χαρούμενος. Προσπαθούμε να συνεργαστούμε με τις αρχές και να τους δώσουμε την οπτική μας γωνία. Φαίνεται ότι δεν το έλαβαν πραγματικά υπόψη τους», ήταν τα λόγια του 41χρονου προπονητή.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: