Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο… Μπιέλσα απειλεί την Μπάρτσα!!

Ο… Μπιέλσα απειλεί την Μπάρτσα
Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο σημαντικότερο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ένα παιχνίδι που εκτός των ονομάτων των ομάδων έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από βαθμολογικής άποψης.

Οι Καταλανοί υποδέχονται στο γήπεδό τους μια ομάδα που μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά έχοντας… κλέψει την προσωπικότητα του προπονητή της, Μαρσέλο Μπιέλς, είναι απρόβλεπτη και ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο… Περίτρανο παράδειγμα η νίκη 4-2 επί της Σάλκε στη Γερμανία!

Σε περίπτωση νίκης της Μπαρτσελόνα δεν μεγαλώνει η διαφορά που έχει από την πρώτη θέση και την Ρεάλ Μαδρίτης. Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα η Μπιλμπάο «κόβει» βαθμούς από τους Καταλανούς και δίνει αφορμή για πλατιά χαμόγελα αλλά και πανηγυρισμούς στη Μαδρίτης που θα βλέπουν μεγαλύτερη τη διαφορά τους από την αιώνια αντίπαλο.

Στην ίδια αγωνιστική, συμπεριλαμβάνεται και ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι… το ντέρμπι του Λεβάντε. Η ομώνυμη ομάδα, υποδέχεται την Βαλένθια. Το πρώτο παιχνίδια βέβαια, κάθε άλλο παρά ντέρμπι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς οι «νυχτερίδες» στο παιχνίδι είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους και είχαν νικήσει 3-0.

Αυτή η χρονική στιγμή, όμως, η Βαλένθια είναι μακριά από το καλό της εαυτό, την στιγμή που η Λεβάντε στην περασμένη αγωνιστική είχε γνωρίσει μια ήττα από την Οσασούνα στην έδρα της με την οποία είχε σπάσει ένα σερί δύο νικών.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν
Σάββατο, 31 Μαρτίου
Ρασίνγκ Σανταντέρ – Γρανάδα (19:00)
Σπόρτινγκ Χιχόν – Σαραγόσα (19:00)
Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης(21:00)
Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00)
Μάλαγα- Ρεάλ Μπέτις (23:00)

Κυριακή, 01 Απριλίου
Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε (13:00)
Βαλένθια – Λεβάντε (19:00)
Σοσιεδάδ – Ράγιο Βαγιεκάνο (221:30)
Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ (22:30)

Δευτέρα, 02 Απριλίου
Σεβίλλη – Μαγιόρκα (22:00)

Η επόμενη (32η) αγωνιστική
Σάββατο, 07 Απριλίου
Χετάφε – Σπόρτινγκ Χιχόν
Ράγιο Βαγιεκάνο – Οσασούνα
Εσπανιόλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ
Σαραγόσα - Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μπέτις – Βιγιαρεάλ

Κυριακή, 08 Απριλίου
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης
Μαγιόρκα – Γρανάδα
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

Δευτέρα, 09 Απριλίου
Μάλαγα – Ρασίνγκ Σανταντέρ

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: