Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αισιοδοξία για αίσιο τέλος

Τελειώνει σήμερα η διοίκηση τη διαδικασία συλλογής των υπογραφών από πρώην και νυν ποδοσφαιριστές του Άρη κι εκφράζεται η πίστη ότι ο φάκελος θα είναι πλήρης.
Αισιοδοξία για αίσιο τέλος
Το τελευταίο γκρουπ των ποδοσφαιριστών θα περάσει σήμερα Παρασκευή (30/03) από τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα των διακανονισμών τα οποία είναι απαραίτητο να συμπεριληφθούν στον φάκελο για την αδειοδότηση.
Ήδη τα δυο προηγούμενα 24ωρα οι επαφές της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές ήταν συνεχείς και σε αυτές οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού τότε τοποθετείται η εκταμίευση ενός σημαντικού ποσού, ως πρώτη δόση της ταμειακής διευκόλυνσης από τον χρηματοπιστωτικό όμιλο του εξωτερικού.
Αν και εκφράστηκε από κάποιους, όπως είναι φυσιολογικό, μια μικρή δυσαρέσκεια για τη νλεα καθυστέρηση στην καταβολή της πρώτης δόσης, οι περισσότεροι υπέγραψαν τα έγγραφα, διευκολύνοντας την ΠΑΕ και μένει να συμβεί το ίδιο σήμερα και με όσους δεν πρόλαβαν να περάσουν την Πέμπτη από τα γραφεία.
Παράλληλα, ο Αγαπητός Αμπελάς βρίσκεται στην Ισπανία προκειμένου να πάρει τις υπογραφές από τον Οριόλ και άλλους πρώην παίκτες του Άρη ενώ σε διαδικασία ανταλλαγής των εγγράφων βρίσκονται οι άνθρωποι του Άρη και με τους υπόλοιπους πρώην παίκτες και προπονητές που έχουν συμφωνησει στους διακανονισμούς.
Πηγή allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: