Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Στην δημοσιότητα οι καταζητούμενοι του ντέρμπι!!

Στην δημοσιότητα οι καταζητούμενοι του ντέρμπι
Η ΕΛ.ΑΣ. σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, δίνει επιπλέον εφτά φωτογραφίες από οπαδούς του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στα επεισόδια του ντέρμπι.

Στις συγκεκριμένες εικόνες, οι φίλοι του «τριφυλλιού» που έχουν στοχοποιηθεί με τον κόκκινο κύκλο από την αστυνομία, δεν φαίνεται εάν συμμετέχουν ή όχι ενεργά στα επεισόδια.

Παρόλα αυτά, ενδεχομένως οι αρχές να είχαν παρακολουθήσει την γενική τους στάση και να σημειώθηκαν οι συγκεκριμένοι οπαδοί.

Επίσης, το αξιοπερίεργο είναι πως η ανάλυση των φωτογραφιών που δόθηκαν στην δημοσιότητα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, κάτι που θα δυσκολέψει το έργο της ΕΛ.ΑΣ στην αναζήτηση των δραστών.

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Αρχές:

"Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεων (21.03.2012, 22.03.2012 και 23.03.2012) δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, ακόμη επτά (7) φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν τις επιθέσεις των οργανωμένων ομάδων οπαδών κατά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και κατά των εγκαταστάσεων της αθλητικής εγκατάστασης του Ο.Α.Κ.Α. στα επεισόδια της 18-03-2012, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.

Το υλικό αυτό δίνεται στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, αλλά και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διέπραξαν οι άγνωστοι δράστες, με σκοπό τη συνδρομή των πολιτών για την ταυτοποίηση των στοιχειών ταυτότητας όσων συμμετείχαν ή υποκίνησαν τα επεισόδια, προκειμένου στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.

Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις επτά (7) φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνα : 210 647 6500 – 210 647 6592".

Δεν υπάρχουν σχόλια: