Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Γκουαρντιόλα: «Η Μπιλμπάο δεν θα έρθει κουρασμένη»

Γκουαρντιόλα: «Η Μπιλμπάο δεν θα έρθει κουρασμένη»
Δύσκολο θα είναι το έργο της Μπαρτσελόνα στην αυριανή (Σάββατο 31/3) αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπως επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, ο προπονητής των Καταλανών, Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Η Μπιλμπάο είναι η ομάδα που φέτος κάνει αίσθηση στην Ευρώπη. Αξίζει τον θαυμασμό όλων. Την έχω απολαύσει σε όλα τα παιχνίδια στα οποία την έχω δει έως τώρα. Το αυριανό θα είναι ένα πολύπλοκο ματς, πολύ σκληρό και πολύ απαιτητικό», τόνισε και προέτρεψε τους οπαδούς να πάνε στο γήπεδο. «Θα είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να παρακολουθήσουν», σχολίασε.

Στην συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε στο βαρύ πρόγραμμα των δύο ομάδων, καθώς η μεν Μπιλμπάο αγωνιζόταν την Πέμπτη (29/3) με την Σάλκε για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και η Μπαρτσελόνα παίζει την προσεχή Τρίτη (3/4) με την Μίλαν για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι καλύτερο να έχεις τρεις ή τέσσερις μέρες για να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι, αλλά οι ομάδες που θέλουν να φτάσουν μέχρι τα τελικά μιας διοργάνωσης πρέπει να παίζουν υπό αυτές τις συνθήκες. Καλά θα κάνουμε πάντως να μην θεωρήσουμε ότι η Μπιλμπάο θα έρθει κουρασμένη», δήλωσε.

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή των φιλοξενούμενων, Μαρσέλο Μπιέλσα. «Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Είναι χαρά μου να έρχομαι αντιμέτωπος μαζί του. Τον θαυμάζω πολύ και προσπαθώ να μαθαίνω από εκείνον», κατέληξε.

Να σημειώσουμε ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο ισπανικό πρωτάθλημα, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: