Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

"Ο Μάριο είναι 1 δισεκατομμύριο φορές πιο όμορφος από τον Ρονάλντο"!

Η εκρηκτική Ραφαέλα Φίκο δήλωσε έτοιμη να παντρευτεί τον Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ έδωσε μία απίστευτη ατάκα για την ομορφιά του "Σούπερ Μάριο" έναντι του... Κριστιάνο Ρονάλντο!
"Ο Μάριο είναι 1 δισεκατομμύριο φορές πιο όμορφος από τον Ρονάλντο"!
"Ο Μάριο είναι ο άνδρας που αγαπώ. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις και είμαστε πολύ νέοι αλλά εάν μου ζητούσε να τον παντρευτώ θα το δεχόμουν. Εγώ, όπως και αυτός, ονειρεύομαι μία οικογένεια", ήταν μία από τις αρκετές αποκαλύψεις που έκανε το έτερον ήμισυ του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sportweek" (αθλητικό ένθετο της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport".
Από τα πιο ενδιαφέροντα μάλιστα μέρη της προδημοσίευσης ήταν και εκείνο που η Ραφαέλα Φίκο ρωτήθηκε για τη σχέση που είχε πριν μερικά χρόνια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την απάντησή της να είναι αφοπλιστική.
"Ήταν κάτι που έγινε τυχαία. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Είναι ένα κεφάλαιο που άνοιξα και έκλεισα βιαστικά. Ο Μάριο είναι 1 δισεκατομμύριο φορές πιο όμορφος από τον Ρονάλντο".
"Πηγαίνουμε σε απλά μέρη. Λατρεύουμε τα McDonald’s. Εκείνος είναι όπως εγώ, και δεν χρειάζεται να με εκπλήσσει με ειδικά εφέ. Μιλάμε για αμέτρητα πράγματα, λέμε την άποψή μας για τα πάντα. Εκείνος με ακούει. Εγώ τον καταλαβαίνω πάντα, ξέρω ότι κάποια πράγματα δεν τα κάνει έχοντας κακό σκοπό".
Όσο για το σχόλιο του Μάριο Μπαλοτέλι όταν του ζητήθηκε να μιλήσει και εκείνος; "Δεν μιλάω. Θα περνούσε έτσι σε δεύτερη μοίρα η Ραφαέλα και δεν θέλω να γίνει έτσι, γιατί εγώ είμαι εδώ για εκείνη", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: