Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Εξετάσεις τίτλου!!

Εξετάσεις τίτλου
Με τις αγωνιστικές να... τελειώνουν και το μεταξύ τους ντέρμπι να πλησιάζει, η κόντρα Ντόρτμουντ και Μπάγερν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορυφώνεται. Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύσκολες αποστολές για τις δύο βασικές διεκδικήτριες του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος υποδέχεται τη φορμαρισμένη Στουτγκάρδη θέλοντας να υπερασπιστεί το +5 από τη δεύτερη θέση ή ακόμη και να αυξήσει τη διαφορά. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στους Μάριο Γκέτσε και Φελίπε Σαντάνα, ενώ στον αντίποδα, η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία που παλεύει για να προκριθεί στο Europa League, δεν θα έχει στις τάξεις της τους Μπουλαρούζ, Οντέλ, Κακάου, Ντελπιέρ και Οκαζάκι.

Η Μπάγερν, που προέρχεται από σερί νικών με τελευταία το 2-0 επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», δοκιμάζεται στην έδρα της Νυρεμβέργης. Από το βαυαρικό ντέρμπι θα λείψουν οι Βαν Μπούιτεν και Μπρένο για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες.

Η τρίτη Σάλκε, έχοντας να αντιμετωπίσει και την κόπωση από τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπιλμπάο για το Europa League, φιλοξενείται από τη Χόφενχαϊμ δίχως το αμυντικό δίδυμο Χέβεντες και Μέτσελντερ, αλλά και τους γκολκίπερ Φέρμαν και Ούνερσταλ.

Η Γκλάντμπαχ, που έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση αλλά δεν απειλείται ακόμη από τον πέμπτο, αναμετράται στο Ανόβερο με την άλλη εκπρόσωπο της Γερμανίας στο Europa League, η οποία προέρχεται από το ματς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 30/3 (21:30)

Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη 21:30

Σάββατο 31/3 (16:30)

Νυρεμβέργη-Μπάγερν Μονάχου
Καϊζερσλάουτερν-Αμβούργο
Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης-Μάιντς
Άουγκσμπουργκ-Κολωνία
Χέρτα-Βόλφσμπουργκ 19:30

Κυριακή 1/4

Ανόβερο-Γκλάντμπαχ 16:30
Χόφενχαϊμ-Σάλκε 18:30

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Σάββατο 7/4 (16:30)

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ
Κολωνία-Βέρντερ Βρέμης
Στουτγκάρδη-Μάιντς
Φράιμπουργκ-Νυρεμβέργη
Καϊζερσλάουτερν-Χόφενχαϊμ
Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ
Γκλάντμπαχ-Χέρτα 19:30

Κυριακή 8/4

Σάλκε-Ανόβερο 16:30
Αμβούργο-Λεβερκούζεν 18:30


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: