Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αρχίζουν με Βγενόπουλο…!!

Αρχίζουν με Βγενόπουλο…
Μετά τις επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη, ραντεβού και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο θα έχουν την Δευτέρα το πρωί στις 10:30 οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού.

Ακολούθως, θα επιδιώξουν συνάντηση και με τους Νικόλαο Πατέρα, Παύλο Γιαννακόπουλο και Αδαμάντιο Πολέμη ούτως ώστε να μάθουν τις προθέσεις όλων, για το αύριο του Παναθηναϊκού.

Ουσιαστικά, οι παλαίμαχοι θα παίξουν τον ρόλο του μεσάζοντα σε αυτή την ιστορία. Αφού από την στιγμή που πήραν στα χέρια τους τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και έμαθαν σε τι δεσμεύεται και τι αναλαμβάνει ο μεγαλομέτοχος, τώρα έχει σειρά να μεταφέρουν όλα αυτά στους υπόλοιπους μετόχους αλλά και να μάθουν τις προθέσεις τους ψάχνοντας την... χρυσή τομή.

Πρώτος στην λίστα των ραντεβού, ο δεύτερος ποσοστιαία μέτοχος και αυτός που έχει βγει μπροστά τον τελευταίο καιρό, θέλοντας να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο Mr MIG συνεχίζει να έχει αμφιβολίες για το θέμα της ΓΗΠΕΛ πάντως και την Δευτέρα το πρωί, θα συζητηθεί διεξοδικά το θέμα με τους παλαίμαχους για το τι μπορεί να γίνει για το καλό του Παναθηναϊκού.

Οι προθέσεις των παλαιμάχων φαίνονται από το γεγονός πως μετά τον Βγενόπουλο θα επιδιώξουν να επαναφέρουν-δραστηριοποιήσουν όλους τους μετόχους της ομάδας που μπορούν να συμβάλλουν οικονομικά. Αφού οι Πατέρας, Πολέμης και Γιαννακόπουλος είναι οι επόμενοι στην λίστα με τα ραντεβού για να αφουγκραστούν όσα έχουν να τους προτείνουν άνθρωποι, οι οποίοι μάτωσαν την φανέλα με το «τριφύλλι» και αδιαμφισβήτητα θέλουν το καλό της…

Έστω και την ύστατη στιγμή λοιπόν, εάν υπάρξει κατανόηση και συμβιβασμός από όλες τις πλευρές, ενδεχομένως να υπάρξει και λύση για την ομάδα η οποία βρίσκεται ένα βήμα από τον… γκρεμό. Διότι αλλιώς, ο Παναθηναϊκός θα «μικρύνει» αρκετά σαν σύλλογος και αυτό θα τους βαραίνει όλους. Άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο μεν, αλλά αυτό δεν αλλάζει και πολλά, δε… Πάντως οι ως τώρα πληροφορίες, θέλουν το μέλλον δυσοίωνο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: