Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

"Σενάρια φαντασίας για Μήτρογλου, Λαζαρίδη"

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδονται από τον ΑΠΟΕΛ τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για ενδιαφέρον των "γαλαζοκίτρινων" για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Νίκο Λαζαρίδη.
"Σενάρια φαντασίας για Μήτρογλου, Λαζαρίδη"
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιασής, μίλησε στο balla.com.cy και χαρακτήρισε σενάρια που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας τα δημοσιεύματα.
"Δεν είμαστε το σωσίβιο για όσους θέλουν να ξελασπώσουν οικονομικά πάνω στην καμπούρα του ΑΠΟΕΛ. Τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαιίτερα ελκυστικά για τους εκάστοτε εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Με όλη μας την ειλικρίνεια, δεν υπάρχει ίχνος ενδιαφέροντος για τον Μήτρογλου και τον Λαζαρίδη. Ολα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας όσων τα έγραψαν και τα ανακυκλώνουν. Το παραμύθι με τον Μήτρογλου είναι παλιό. Ας επινοήσουν κάτι καινούριο, για να είναι πιο πιστευτοί", ήταν η αρχική αντίδραση του Πανίκου Χατζηλιασή.
"Ας αφήσουν στην άκρη τα σάπια. Δεν είμαστε χωριάτες, αφελείς και βλάκες. Μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ οι μάνατζερ αρκετών ποδοσφαιριστών χρησιμοποιούν προκλητικά και αβασάνιστα το όνομα της ομάδας μας για να προβάλλον τους παίκτες τους. Το μόνο που μας απασχολεί είναι το αυριανό ντέρμπι. Η στοχοπροσήλωσή μας είναι αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα", κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: