Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μαρσέλο: «Υπάρχει δρόμος για το πρωτάθλημα»

Μαρσέλο: «Υπάρχει δρόμος για το πρωτάθλημα»
Στην σημασία του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Οσασούνα, για το πρωτάθλημα Ισπανίας, εστίασε ο Μαρσέλο και υποσχέθηκε ότι όλοι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ τόνισε στο επίσημο σάιτ της «βασίλισσας» πως υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και χρειάζεται σοβαρότητα για να φθάσουν οι Μαδριλένοι στον τίτλο.

Επίσης μίλησε με τον πλέον κολακευτικό τρόπο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού το «αστέρι» της ομάδας, «CR7», εντυπωσιάζει και τους συμπαίκτες του με τις φοβερές επιδόσεις που πετυχαίνει φέτος στην Μαδρίτη.

«Είναι πάντα δύσκολα να παίζεις στην Παμπλόνα. Σεβόμαστε την Οσασούνα αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα είναι όμως αρκετά δύσκολο αφού μιλάμε για ένα δύσκολο στάδιο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε όλοι να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος και έχουμε δουλειά να κάνουμε», ανέφερε αρχικά για το αυριανό παιχνίδι, και συμπλήρωσε για τον συμπαίκτη του «CR7»: «Ο Κριστιάνο έχει γίνει ιστορία στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει πετύχει ήδη 35 γκολ στην ισπανική λίγκα φέτος και απομένουν εννιά παιχνίδια για το τέλος. Ελπίζω να πετύχει ακόμα περισσότερα και να μας βοηθήσει να φθάσουμε στον στόχο μας»


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: