Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Χάνουμε, πάμε να βάλουμε δύο γκολ να ισοφαρίσουμε»

Οι στιχομυθίες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών είχαν δραματικό τόνο. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης όμως αποφάσισε να προσθέσει και το αθλητικό στοιχείο.

«Χάνουμε, πάμε να βάλουμε δύο γκολ να ισοφαρίσουμε»
Οι πολιτικοί αρχηγοί αφού έκατσαν στο τραπέζι άκουσαν τον Γ. Παπανδρέου να τους λέει «Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις» για να πάρει την απάντηση από τον Α. Σαμαρά «Ότι είχα να πω το είπα στο Ζάππειο». Από την πλευρά του ο Γ. Καρατζαφέρης έκανε την πρόταση «Αντώνη, κέρνα αύριο ένα καφέ στην Μουρούζη για να καθίσουμε και να τα βρούμε», με τον Σαμαρά να ρωτά : «Γιατί στη Μουρούζη;», «Γιατί μου πέφτει μακριά το Καστρί» του απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Να σημειώσουμε πως στη Μουρούζη είναι τι πατρικό του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γ. Παπανδρέου δείχνοντας συναινετικός είπε «Βάλτε τεχνοκράτες, πολιτικά πρόσωπα, αρκεί να εμφανιστούμε σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ενωμένοι». Η απάντηση του προέδρου της Ν.Δ. ήταν άμεση. «Δεν μπαίνω σε μια τέτοια κυβέρνηση».
Εκείνη τη στιγμή παίρνει το λόγο ο Γ. Καρατζαφέρης: «Είμαστε στο 80’ και χάνει η ομάδα 2-0. Ο προπονητής λέει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι Σαμαράς και Καρατζαφέρης, και αντί να μπούμε μέσα, εσύ φεύγεις και πάς και κρύβεσαι στην κερκίδα. Πάμε να βάλουμε δύο γκολ μήπως και καταφέρουμε την ισοπαλία».

Πηγή: Newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: