Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συνεχίζονται οι κινήσεις για δικαίωση

Οι άνθρωποι του Ηρακλή, συνεχίζουν τις κινήσεις και τις επαφές τους για να φτάσουν στην δικαίωση του συλλόγου, όσον αφορά την αδειοδότηση. Χοσέμι: "Δεν θέλω να κάνω κακό στην ομάδα"
Στο μέγιστο θέμα των διεκδικήσεων της ομάδας του Ηρακλή συνεχίστηκαν σήμερα οι διαβουλεύσεις σε επίπεδο παραγόντων και νομικού επιτελείου της ΠΑΕ, όπως και οι σχετικές κινήσεις και επαφές, με στόχο το συντονισμό των ενεργειών για την δικαίωση.

Πρωτεύει η θετική απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας, όμως η προετοιμασία σχετικά με την διαδικασία, που θα ακολουθηθεί για την περαιτέρω δικαίωση, η οποία έχει να κάνει με την αδειοδότηση της ΠΑΕ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Οι νομικοί της ΠΑΕ Ηρακλής φρονούν ότι έχουν εντοπίσει την οδό δια της οποίας θα φτάσουν σε απόφαση ανατροπής και σε αυτό το θέμα και δηλώνουν ότι, την κατάλληλη στιγμή, θα είναι έτοιμοι να προβούν σε καθοριστικές κινήσεις.

Γνωρίζουνε ωστόσο πως κάθε μέρα που περνάει τους φέρνει ολοένα και πιο κοντά στην προσεχή Τρίτη (31/05) που θα είναι η τελευταία μέρα για την υποβολή των υπομνημάτων και ακολούθως την επομένη είναι να λάβει χώρα η έκδοση της απόφασης μετά την εκδίκαση της περασμένης Τετάρτης στο Γουδί.

Πως όμως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ Ηρακλής ο Χοσέμι; Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός με δηλώσεις του από την πατρίδα του στην εφημερίδα Goal τόνισε: "Αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ στην Ισπανία ή την Αγγλία, διότι σ' αυτές τις χώρες υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Με λίγα λόγια, οι ομοσπονδίες σε συνεργασία με την κυβέρνηση και το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών βοηθούν τις ομάδες να ορθοποδήσουν και δεν τις διαλύουν ούτε τις στέλνουν στον γκρεμό.

Τώρα, με όλες αυτές τις αποφάσεις που έχουν παρθεί είναι σαν τιμωρούν εμάς τους παίκτες. Ήρθα στην Ελλάδα για να διασκεδάσω με το ποδόσφαιρο και συνάντησα χειρότερες καταστάσεις από τη Μαγιόρκα. Τουλάχιστον εκεί ήξερα ότι θα πάρω τα χρήματά μου σε ένα βάθος χρόνου. Τώρα υπάρχει ένα χάος".

Κι όσο για την σχέση με τους οπαδούς του Ηρακλή; "Έχω δώσει μια υπόσχεση στον κόσμο του Ηρακλή και όσο μπορώ θα την τηρήσω. Δεν θέλω να προδώσω με τίποτα αυτήν την αγάπη που εισέπραξα, η οποία είναι μοναδική στην καριέρα μου σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκα.

Επίσης, τους καλώ να στηρίξουν τον Ηρακλή και να τον αγαπούν όσο μπορούν. Μια ομάδα δεν γίνεται μεγάλη ούτε από τους παίκτες, αλλά ούτε και με τα λεφτά. Μια ομάδα γίνεται μεγάλη, όταν έχει κοντά της πιστούς οπαδούς που την ακολουθούν παντού, όπως συμβαίνει με τη Λίβερπουλ και την Μπαρτσελόνα".

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του ξεκαθάρισε: "Έχω συμβόλαιο με τον Ηρακλή και θα ήθελα να παραμείνω αρκεί οι συνθήκες φέτος να είναι ιδανικές. Να μην περάσουμε δηλαδή τα ίδια, να είναι όλα εντάξει. Δεν σκοπεύω να κάνω προσφυγή πριν εξαντληθούν τα περιθώρια για την δικαίωση του Ηρακλή.

Δεν θέλω να κάνω κακό στην ομάδα, πριν μιλήσω με τη νέα διοίκηση. Όσο οι άνθρωποι του Ηρακλή θα βρίσκονται σε επαφή μαζί μου, εγώ θα μιλάω μαζί τους. Βέβαια, έχω προτάσεις από άλλες ομάδες και από την Ισπανία, όμως σκοπεύω να περιμένω μέχρι να τελειώσει αυτή η ιστορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: