Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο Μαρινάκης, το ξέσπασμα και ο ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Σταύρος Αδαμίδης να απαντούσε ερωτήσεις ΑΕΚτζήδων ως πρόεδρος της ομάδας, αλλά δεν περιφρόνησε και τις απορίες φιλάθλων άλλων ομάδων που θέλησαν να του ζητήσουν να τις λύσει.
Ο Μαρινάκης, το ξέσπασμα και ο ΠΑΟΚ
Ο πρόεδρος της «Ένωσης» παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και απάντησε σε ερωτήσεις ΑΕΚτζήδων. Ωστόσο τρεις από τους ακροατές ήταν οπαδοί άλλων ομάδων. Διαβάστε τις ερωτήσεις και τι απάντησε ο 37χρονος δικηγόρος.
Για το τι έγινε πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την αντίδρασή του στο πούλμαν της ΑΕΚ με τον ίδιο να φωνάζει συνθήματα; Και για τις σχέσεις του με τον κ. Μαρινάκη; (οπαδός του Ολυμπιακού)
«Όντως δήλωσα μετά το συγκεκριμένο περιστατικό ότι ήταν ένα ατυχές οπαδικό ξέσπαμα. Ήταν μία ιδιωτική στιγμή. Δεν έπρεπε να γίνει. Αθλητική είναι η κόντρα. Ο καθένας προασπίζεται τα συμφέροντά του. Ένας πρόεδρος της Σούπερ Λιγκα πρέπει να διαχωρίζει τους ρόλους του».
Είπατε ότι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Για να φτάσει αυτούς πρέπει να ξεπεράσει την... τρίτη θέση. Μήπως υπάρχει αλαζονία; (οπαδός ΠΑΟΚ)
«Δεν υπάρχει αλαζονία. Δεν υπάρχει ασέβια προς τον ΠΑΟΚ, αλλά ιστορικά οι άλλοι δύο είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ και μάλιστα βγήκαμε στον ημιτελικό έξω για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ.
Είπατε στους παίκτες σας μετά από την ήττα στο Καραϊσκάκη ότι θα τους περιμένατε έξω μαζί με τον κόσμο; (οπαδός ΠΑΟΚ)
«Είπα ότι και εγώ αν ήμουν φίλος της ομάδας και όχι πρόεδρος θα αποδοκίμαζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: