Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Καλδερόν: "Χίτλερ ο... Μουρίνιο"!

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης επιτέθηκε με πρωτοφανή τρόπο στον Ζοζέ Μουρίνιο παρομοιάζοντάς τον με τον... Αδόλφο Χίτλερ, ενώ τόνισε ότι αυτός είναι ο πραγματικός πρόεδρος των "μερένγκες" και όχι ο Φλορεντίνο Πέρεθ!Ο Μουρίνιο έχει κηρύξει πόλεμο σε όλους, είτε στην Πορτογαλία είτε σε Αγγλία και Ιταλία", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ona FM" ο Καλδερόν και συνέχισε:

"Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι και ο Χίτλερ επευφημήθηκε από πολλούς ανθρώπους αλλά μετά την κατάληψη της εξουσίας τα πράγματα πήγαν χειρότερα.ίχε δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό με τον κόσμο αλλά μίλούσε μόνο για τον εαυτό του και πίσω από τα λόγια του υπήρχε περισσότερο θράσος παρά νόημα".

Ο Καλδερόν δεν έμεινε όμως σε αυτές τις δηλώσεις αλλά φρόντισε να ρίξει τα φαρμακερά βέλη του και κατά του διαδόχου του στον προεδρικό θώκο, Φλορεντίνο Πέρεθ.

"Έχει δώσει μία αξιολύπητη εικόνα στη Ρεάλ, είναι τώρα πια ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας Πορτογάλος, ο Μουρίνιο.

Είναι η πρώτη φορά που ένας υπάλληλος δίνει διαταγές σε έναν ανώτερο, το να παραδώσεις τον σύλλογο στα χέρια του Μουρίνιο είναι κάτι που φανερώνει ανευθυνότητα".

*Η φωτογραφιά είναι προϊόν κολάζ, στο θέμα που ανέβασε ο νορβηγικός τηλεοπτικός σταθμός "TV2" με τις δηλώσεις Καλδερόν κατά του Ζοζέ Μουρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: