Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τα λενε Αθανασιάδης-Τσιώλης


Μέχρι τώρα μιλούσαν σε μια… ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή. Αυτή την φορά ήρθε η ώρα να τα πουν και στο ίδιο τραπέζι. Θανάσης Αθανασιάδης και Σάκης Τσιώλης συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνουν μια… ανακεφαλαίωση των όσων τους απασχολούν για την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας, βάσει του σχεδιασμού που έχουν από κοινού δρομολογήσει.

Στη συζήτηση που έγινε έπεσαν στο τραπέζι όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα… Πρώτης προτεραιότητας τα… βαρίδια, δηλαδή τα συμβόλαια που θέλουν να ξεφορτωθούν οι κίτρινοι, όπως αυτά των Οριόλ, Τσεσνάουσκις, αλλά και των δανεικών Κάλβο και Νάτσο Γκαρσία.

Από κει και πέρα, υπάρχει το θέμα των αποκτήσεων με τα ονόματα να είναι λίγο πολύ γνωστά: Καπετάνος, Ροτζέριο, Μπέλιτς, Μήτρογλου, Δασκαλάκης, Ράντμαν, Ζησόπουλος, Φυτανίδης,, Γιάκομπ κ.α. Και δεν είναι μόνο αυτά. Την ίδια ώρα περιμένουν τα ευχάριστα νέα από την Ουκρανία και την υπόθεση Καστίγιο, όπως σας έχει ενημερωσει το The Player 

Στην περίπου τρίωρη συνάντησή τους, οι δυο άνδρες συζήτησαν και άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα σε επίπεδο προετοιμασίας και καλής λειτουργίας της ομάδας, καθώς και την προς τα έξω εκπροσώπηση του συλλόγου. Φυσικά θα κρατήσουν… ζωντανή την ανοιχτή γραμμή μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιώλης θα αναχωρήσει το Σαββατοκύριακο για την ανατολική Μακεδονία και Θράκη μια και θα μιλήσει σε δυο νέα σεμινάρια σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: