Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο Σκόκο κρίνει τις εξελίξεις!!

Μπορεί στην ΑΕΚ και να έχουν εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους και να είναι έτοιμοι να κτυπήσουν κάποιους εξ αυτών. Όμως η αλήθεια είναι, πως επί της ουσίας ο προγραμματισμός της ομάδας, θα αρχίσει να υλοποιείται μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον του Νάτσο Σκόκο.

Αφενός διότι στην ΑΕΚ προσδοκούν ένα ποσό που αγγίζει τα τρια εκατομμύρια Ευρώ από την ενδεχόμενη παραχώρηση του Αργεντινού. Και αφετέρου διότι από το ποσό που θα μπει στο ταμείο της ομάδας από την πώληση του Σκόκο, δεν θα αποκτηθεί μόνο ο αντικαταστάτης του συγκεκριμένου παίκτη, αλλά θα πάνε και σ’ άλλες κινήσεις ενίσχυσης. Επομένως ο Αργεντινός είναι αυτός που κρίνει τις εξελίξεις.

Το ThePlayer έχει γράψει ήδη την πληροφορία πως στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει περισσότερες από μια επίσημες προτάσεις για τον Σκόκο. Από την ΑΕΚ δεν το επιβεβαιώνουν και επιμένουν πως υπάρχει μόνο ενδιαφέρον από την Αγγλία, την Τουρκία, την Ρωσία και τα Εμιράτα. Πιθανότατα οι προτάσεις είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις που έχουν οι κιτρινόμαυροι. Ή ενδεχομένως δεν καλύπτουν τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που δεν είναι ζεστός στην μετακόμιση του στην Τουρκία ή ακόμα και στην Ρωσία. Επίσης υπάρχει και μια πληροφορία, πως στις αρχές της εβδομάδας, θα φτάσει μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Όπως και να έχει, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ήθελαν η υπόθεση αυτή να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Για λόγους ευνόητους. Ωστόσο η περσινή εμπειρία με το θέμα του Σκόκο, τους αναγκάζει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Πάντως η ανάγκη για παραχώρηση του Αργεντινού είναι ίδια (αν όχι μεγαλύτερη) απ’ ότι πέρυσι.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: