Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Το προφίλ του ιδανικού υποψηφίου για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Το προφίλ που πρέπει να έχει ο προπονητής ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν καθόρισαν την Παρασκευή σε σύσκεψη που είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης, ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης και ο νέος οικονομικός σύμβουλος της εταιρίας Αλκης Μονοφρύδης.
Τα χαρακτηριστικά του ιδανικού υποψηφίου είναι τα ακόλουθα: Πρέπει να είναι Ευρωπαίος ή να έχει γνώση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Να έχει οικονομικές απαιτήσεις που δεν θα ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ ετησίως (ποσό με το οποίο αμειβόταν ο Φερνάντο Σάντος). Να συνδυάζει την εμπειρία με τη φιλοδοξία. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι το ποσό που μπορεί να διαθέσει η ΠΑΕ για την αμοιβή του νέου προπονητή ενδεχόμενα θα διαφοροποιηθεί προς τα πάνω αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή του (πχ Βιεϊρίνια).
Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να έχει τελειώσει με το θέμα του προπονητή μέσα στις επόμενες 15 ημέρες έτσι ώστε η υπόθεση να μην εξελιχθεί σε σήριαλ κάτι που συνέβη πέρυσι και οδήγησε στη βεβιασμένη επιλογή του Μπερέτα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επιθυμούν να κινηθούν με μυστικότητα για να καταλήξουν γρήγορα στον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου.
Στο θέμα του ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στο Σαβίνι, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Τσιρίλο και έχει προτείνει επέκταση συμβολαίου (με παράλληλη μείωση αποδοχών) στον Κοντρέρας, όμως ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το ποια κατάληξη θα έχουν αυτά τα ζητήματα. Εννοείται ότι θα λυθούν συμβόλαια, ενώ δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις. *** O Θοδωρής Ζαγοράκης θα παραχωρήσει (έπειτα από καιρό είναι η αλήθεια) συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης την επόμενη εβδομάδα.
*** O Πάμπλο Γκαρσία πήρε την Παρασκευή εξιτήριο και τις επόμενες 3-4 ημέρες θα παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του. Μετά από μία εβδομάδα θα επιστρέψει στην Ουρουγουάη.
*** Aπό την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευδαν κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιάκομπ του Ηρακλή.Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: