Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εξετάζουν Αγκίρε, αρνήθηκε ο Μανθάνο στον ΠΑΟΚ

Την πόρτα του Χαβιέρ Αγκίρε  χτύπησαν στην ομάδα του ΠΑΟΚ προκειμένου ο μεξικανός τεχνικός να αναλάβει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης  θέλει να φέρει στην ομάδα έναν λατινοαμερικάνο προπονητή και ο Αγκίρε φαίνεται να έχει τα στοιχεία που επιθυμεί. Φέτος βρέθηκε τον Γενάρη στην Σαραγόσα και προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα της Ανδαλουσίας. Νωρίτερα είχε βρεθεί για πολλοστή φορά στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μεξικού, ενώ ήταν και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την ίδια ομάδα στην Νότιο Αφρική.

Ο Αγκίρε κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής κυρίως στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Αμερική και Πατσούκα αλλά και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Κεντρικής Αμερικής και μάλιστα από δύο φορές. Πρώτη ήταν το 2001 - 2002 και δεύτερη το 2009 – 2010 και μάλιστα οδήγησε το Μεξικό στα Παγκόσμιο Κύπελλα τόσο στην Ασία (Νότια Κορέα και Ιαπωνία) όσο και στην Νότια Αφρική. Μάλιστα και στις δύο διοργανώσεις η ομάδα του έφτασε ως την φάση των «16».

Επίσης όμως εκτός από την πατρίδα του ο 51χρονος τεχνικός έχει εργαστεί και στην Ισπανία. Συγκεκριμένα την τετραετία 2002 – 2006 έκατσε στον πάγκο της Οσασούνα στην οποία είχε αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής και την τριετία 2006-2009 βρισκόταν στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η περίπτωση του όμως δεν προχωράει τουλάχιστον στην δεδομένη χρονική στιγμή. Το κασέ του είναι περίπου μισό εκατομμύριο αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Παρόλα αυτά στην Τούμπα ο Αγκίρε εξακολουθεί να είναι μέσα στην λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Εξέτασαν και Μανθάνο

Μια άλλη περίπτωση που εξέτασαν στον ΠΑΟΚ αφορά τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης. Ο λόγος για τον Γκρεγκόριο Μανθάνο που δεν θέλει όμως να αποχωρήσει από την Ισπανία και έτσι το θέμα έκλεισε  σύντομα για την ελληνική ομάδα. The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: