Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Αύριο έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε. Έχω καλό προαίσθημα»… Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φύλαγε το καλύτερο για το τέλος της συνέντευξης Τύπου, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αυριανό μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι τότε, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα είχε κρατήσει πιο… ήπιους τόνους. «Κάθε φορά προσεγγίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι είμαστε αρκετά νευρικοί. Τώρα δουλεύουμε στο Λονδίνο πολύ ήρεμα και προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Νιώθω πολύ ωραία. Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, και θα κάνουμε όσα γνωρίζουμε στον αγώνιστικό χώρο», τόνισε ο τεχνικός της «Μπάρτσα» ενώ νωρίτερα είχε πλέξει το εγκώμιο του αντίπαλου προπονητή, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Την τελευταία δεκαετία έχει κάνει θαυμάσια δουλειά. Είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν», είπε, ενώ σε σχέση με τον τελικό του 2009 που είχε φύγει νικητής, σχολίασε πως «θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Εάν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, τότε, δεν θα νικήσουμε».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε γνωστό ότι έχει αποφασίσει στους παίκτες που θα εμπιστευθεί μια θέση στην αρχική 11άδα και πως τόσο ο Κάρλες Πουγιόλ όσο και ο Ερίκ Αμπιντάλ είναι πανέτοιμοι για να αγωνιστούν.

Από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ ξεχώρισε τον Τσιτσαρίτο για τον οποίο είπε: «Είναι μια μεγάλη έκπληξη. Είναι εκπληκτικός στο να παίζει στο κενό χώρο, αλλά και με τη μπάλα στα πόδια του είναι πολύ γρήγορος. Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μια θαυμάσια μεταγραφή»…

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε αρκετά χαρούμενος που τελικά όλα πήγαν καλά και θα δώσουν το "παρών" στο Γουέμπλεϊ οπαδοί της ομάδας του, ενώ για την συνεργασία του με την ισπανική ομάδα σχολίασε... «Έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Περιμένω να το εξαντλήσω...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: