Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Θέλει Βιεϊρίνια ο Ολυμπιακός»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «abola» ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του «στόχαστρο» τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και προτίθεται να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει! 

Το άρθρο της πορτογαλικής εφημερίδας λοιπόν τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή για την νέα σεζόν προκειμένου να προχωρήσει αρκετά στο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά να διατηρηθεί στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει στην λίστα τους τον 25χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης», τονίζει αρχικά και συνεχίζει η «abola»:

«Ο Βιεϊρίνια έφτασε στον ΠΑΟΚ το 2008, αρχικά με την μορφή του δανεισμού από την Πόρτο και στην συνέχεια με μόνιμη μεταγραφή. Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πάντως προτίθενται να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ τον Κώστα Μήτρογλου ως έμψυχο αντάλλαγμα για να μειωθεί η τιμή του». The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: