Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κάλεσμα Μενδρινού στον κόσμο του Άρη

Ο Κώστας Μενδρινός μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη για τη περίοδο που πέρασε, αλλά και τη χρονιά που έρχεται, έχοντας σταθεί στη σημασία της βοήθειας του κόσμου. Αναλυτικά: 

«Λείπουμε ήδη δέκα μέρες. Μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία έχουμε ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο με κάποια τρεξίματα και ατομικά προγράμματα κάνουμε συντήρηση. Είναι λάθος για ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή να μένει αδρανής».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ, υπογράμμισε: «Στεναχωρηθήκαμε πολύ. Θα κοιτάξουμε όμως την επόμενη χρονιά να αναπληρώσουμε τα φετινά λάθη μας για να πάμε τον Άρη όσο πιο ψηλά γίνεται. Η εικόνα μας τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές ήταν φανταστική και σίγουρα αποτελεί παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά. Δείξαμε δίψα και πάθος για τη νίκη. Βλέποντας την εικόνα των ομάδων των πλέι οφ συνειδητοποιούμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αν συμμετείχαμε. Δεν έχει όμως νόημα να το συζητάμε. Κλείσαμε τη χρονιά με πολύ καλές εντυπώσεις. Έχουμε πολλές προσδοκίες για τη νέα χρονιά και ο κόσμος του Άρη θα δει πολλά πράγματα».

Για τη συμβολή του Σάκη Τσιώλη στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές, δήλωσε:

«Φυσικά και έχει μεγάλο μερίδιο. Δεν είναι μάγος βέβαια. Μας έκανε όμως να έχουμε πάθος στο γήπεδο, κάτι που μας έλειπε. Ήταν το μόνο που δεν είχαμε διότι οι παίκτες του Άρη έχουν αξία και ποιότητα. Αυτό πιστεύω πως έκανε τη διαφορά και παρουσιάσαμε αυτή την τόσο καλή εικόνα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχασε 22 βαθμούς μέσα στην έδρα της, είπε: 
«Είναι ανεξήγητο. Την επόμενη χρονιά όμως θα κοιτάξουμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως και τα εκτός, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και θα το κάνουμε».

Όσον αφορά την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, δήλωσε: «Ήταν κάτι το μαγικό. Κάναμε πράγματα τα οποία δεν τα πιστεύαμε όταν έγινε η κλήρωση. Ο συνδυασμός όμως Ευρώπης, πρωταθλήματος και Κυπέλλου κουράζει ακόμα και τις πιο μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τα συνδυάσεις».

Για το ότι έχει παίξει σε πολλές θέσεις στην πρώτη του χρονιά με τον Άρη: «Αυτό είναι στο χέρι του κάθε προπονητή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει η ομάδα του σε όποια θέση και αν παίζει. Αυτό πρέπει να είναι η προτεραιότητα του κάθε παίκτη και μετά το σε ποια θέση θα παίξει».

Για την Πρωταθλήτρια ομάδα Κ-20 του Άρη: «Αποτελείται από παιδιά που έχουν μέλλον, φτάνει να αξιοποιηθούν κατάλληλα. Υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα».

Μιλώντας για τον Νίκο Λαζαρίδη, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της χρονιάς που τελείωσε μετά από ψηφοφορία του www.arisfm.gr, σχολίασε: «Αναμφισβήτητα του αξίζει. Βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Έπαιξε σε πολλά παιχνίδια και έδωσε σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα. Πιστεύω ότι πανάξια κατέκτησε αυτό τον τίτλο».

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς, επεσήμανε: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πάντα δείχνει την αγάπη του στην ομάδα και αυτό πρέπει να κάνει και τώρα. Είναι πάντα δίπλα μας και στις λύπες και στις χαρές. Αυτό θα του το ανταποδώσουμε στο γήπεδο την επόμενη χρονιά».
 
Τέλος ο Κώστας Μενδριμός, κάνοντας το δικό του σχόλιο για τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα (28/5, 21.45) στο Γουέμπλει, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Όταν η Μπαρτσελόνα παίζει με μεγάλες ομάδες η αντίπαλος της έχει ένα άχαρο ρόλο με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω σε αυτό τον αγώνα και οι δύο ομάδες να μπουν για τη νίκη και να ευχαριστηθούμε τον αγώνα. Προσωπικά δίνω προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: