Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Φέργκιουσον: «Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γ., Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εν όψει του αυριανού μεγάλου τελικού για το Champions League. Επίσης είπε πως η ομάδα του είναι πιο ώριμη από το 2009, ενώ δεν σκέφτονται την εκδίκηση για την ήττα τότε.
Συγκεκριμένα είπε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Είμαστε πανέτοιμοι και πιο ώριμοι από το 2009 Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση. Πριν από δύο χρόνια στον μεγάλο τελικό είχαμε κάνει λάθη που μας στοίχισαν αλλά φέτος έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλύτερα.Η Μπαρτσελόνα έχει πολλές αρετές αλλά και εμείς το ίδιο. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά».
«Γίνεται πολύς λόγος για το αν το ύψος των παικτών μας είναι σημαντικό. Αλλά και η Μπαρτσελόνα έχει ψηλούς παίκτες, όπως ο Πικέ, ο Μπουσκέτς και ο Αμπιντάλ. Που λοιπόν είναι το όφελος; Δεν έχουμε δώσει βαρύτητα στα ισχυρά και τα αδύνατα μέρη του παιχνιδιού τους. Αντίθετα, έχουμε επικεντρωθεί σε εμάς. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».
Βίντιτς: «Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα»
Από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γ. μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Νεμάνια Βίντιτς που τόνισε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο μιας τόσο μεγάλης ομάδας σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, αλλά αν στο τελευταίο σφύριγμα δεν πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τροπαίου, αυτό δεν θα σημαίνει τίποτα. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά φέτος στην Πρέμιερ και είχαμε αρκετές μέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ειδικά στον ψυχολογικό τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: