Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Γιάκομπ για αντι-Μουσλίμοβιτς

Άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσέγγισαν τον σέντερ φορ του Ηρακλή, Βικτοράς Γιάκομπ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξεύρεση αντικαταστάτη του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.
Προτού ανοιχτούν στην ευρωπαϊκή αγορά, οι "ασπρόμαυροι" έριξαν δίχτυα στα "ρηχά" του Καυτανζογλείου με τον Γιάκομπ να φέρεται ως υποψήφιος να καλύψει το κενό που αφήνει ο Μουσλίμοβιτς στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από πηγές του "κυανόλευκου" ρεπορτάζ, ο "Δικέφαλος" έκανε κρούση στον Ρουμάνο σέντερ φορ του Ηρακλή, κάνοντας μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Το θέμα, όπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές, είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.

Ο Γιάκομπ, βεβαίως, έχει τα υπέρ και τα κατά του ως παίκτης, καθώς ναι μεν είναι ένας επιθετικός που γεμίζει την αντίπαλη περιοχή, όμως, δεν έχει ιδιαίτερα εύκολο σκοράρισμα, όπως επίσης είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στις κίτρινες κάρτες.

Κι αυτή η περίπτωση, πάντως, σχετίζεται με το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και τι είδους εισηγήσεις θα κάνει. sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: