Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Θέλω να αγωνιστώ στην ΑΕΚ»

Θετικός στην προοπτική να φορέσει τα χρώματα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι θέλει να πάει κάπου όπου μπορεί να αγωνίζεται και όχι να είναι στον πάγκο.
«Θέλω να αγωνιστώ στην ΑΕΚ»
Η βαριά οικονομική πολιτική θα ακολουθήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ όσον αφορά τη μείωση του μπάτζετ αναγκάζει να βρει λύση και στο συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Σάχα. Ο Αργεντινός πορτιέρο αμείβεται περίπου με 600.000 ευρώ και οι σκέψεις των διοικούντων της Ένωσης είναι να του προτείνουν μία μείωση, ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν μαζί.
Σε περίπτωση πάντως που δεν δεχθεί ο Σάχα την οποιαδήποτε μείωση, τότε οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα στραφούν στην περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας περιμένει στο ακουστικό του και με δηλώσεις του στο aekvoice.gr εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική να φορέσει τα χρώματα της ΑΕΚ.
«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και φυσικά θα ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω. Εγώ θέλω να πάω κάπου που να ξέρω ότι έχω προοπτικές να παίζω. Όχι να είμαι δεύτερος. Δεν είναι το καλύτερο για την καριέρα μου. Σαν ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζεις», τόνισε αρχικά ο υψηλόσωμος πορτιέρο.
Στη συνέχεια για το αν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την Ένωση είπε: «Είναι αλήθεια ότι έχει υπάρξει επαφή με την ΑΕΚ, μέσω του μάνατζερ μου. Ωστόσο, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση στην Κέρκυρα. Πρέπει πρώτα να τα πουν με την ομάδα και μετά να συζητήσουμε και μαζί. Περίμενα να τελειώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ και από εδώ και πέρα βλέπουμε».
Όσον αφορά την κλήση του στην Εθνική για το παιχνίδι των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012 με την Μάλτα (4/6), αλλά και το φιλικό με τον Ισημερινό στη Νέα Υόρκη (8/6), υποστήριξε: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Σάντος. Του είμαι ευγνώμων. Είναι μεγάλος προπονητής. Είναι πάρα πολύ καλό να κερδίζεις την εμπιστοσύνη κάποιου. Θα κάνω ότι μπορώ για να του το ανταποδώσω. Θα πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια».
Τέλος, για την επόμενη μέρα επεσήμανε: «Προς το παρών θέλω να προετοιμαστώ καλύτερα για τα δύο ματς με την Εθνική και από εκεί και πέρα να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι και το που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι».
Να τονίσουμε ότι ο Κωνσταντόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κέρκυρα οπότε τον τελευταίο λόγο για πιθανή μεταγραφή του έχει η ομάδα από το νησί των «Φαιάκων». Το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: