Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Απροετοίμαστος ο Αδαμίδης… !!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ερωτήθηκε για τα χρήματα που έχει ξοδέψει η ΑΕΚ σε τιμωρίες και δεν έδωσε ποτέ απάντηση…
Απροετοίμαστος ο Αδαμίδης…
Η κίνηση του Σταύρου Αδαμίδη να απαντήσει lIVE σε ερωτήματα ΑΕΚτζήδων μέσω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ έκρυβε αρκετούς κινδύνους. Όπως να πιανόταν ανενημέρωτος. Έτσι πιάστηκε απροετοίμαστος όταν ρωτήθηκε πόσα χρήματα έχει δώσει η ΑΕΚ στην μετά εποχή Νικολαϊδη, για τιμωρίες.
«Τρεις είναι οι μεγάλες δεσμεύεις που έχουμε αναλάβει: Πρώτον να αντιμετωπίσουμε τα θέματα της βίας. Στο μπάτζετ της επόμενης χρονιάς έχουμε βάλει ένα μεγάλο ποσό σε θέματα σεκιούριτ. Ο δεύτερος είναι η ανέγερση του γηπέδου και τρίτον η οικονομική εξυγίανση. Θα είστε σίγουροι ότι θα πιέσουμε και θα προσπαθήσουμε να νικηθεί η βία. Είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Θέλουμε τους υγιείς ΑΕΚτζήδες στο γήπεδο. Είναι αλήτες και βλάπτουν την εικόνα της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου», απάντησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.
Εσείς ακούσατε κάπου σε αυτά τα λόγια ένα νούμερο; Γιατί εμείς όχι! Άλλο τον ρώτησαν, άλλο απάντησε...
Τον δικαιολογούμε τον άνθρωπο, δεν μπορεί να είναι ενημερωμένος για όλα.
Θα μπορούσε όμως να πει, «αυτήν την στιγμή δεν έχω συνολική εικόνα για πρόστιμα που έχουμε πληρώσει ως ΠΑΕ από τότε. Εξάλλου προκάτοχός μου ήταν ο Νίκος Θανόπουλος. Για τη φετινή χρονιά ξέρω ότι σπαταλήσαμε 737.500 και το 2010, 220.000 ευρώ, κάτι που παρουσιάσαμε και στον απολογισμό της χρονιάς σε συνέντευξη Τύπου ».
Και όντως έτσι είναι, γι’ αυτό σας παραθέτουμε σχετική φώτο. Ή δεν θυμόταν τα συγκεκριμένα νούμερα;
  Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: