Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πρόταση σε Μπλάνκο ετοιμάζει o Παναθηναικος

Εδώ και καιρό σας έχουμε γράψει για τις επαφέs του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Ίσμαελ Μπλάνκο. Επίσημη πρόταση πάντως δεν έχει κατατεθεί ως σήμερα και αυτό είναι πολύ λογικό, αφού πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ.

Αν ο Γάλλος παραμείνει τότε δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μεταγραφή άλλου κλασικού φορ περιοχής. Επειδή όμως πλέον γίνεται σαφές πως ο Γάλλος επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν κατά 90% από τους πράσινους, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Μπλάνκο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, ο Δημήτρης Γόντικας θα ρίξει στο τραπέζι  την πρόταση να κατατεθεί επίσημη προσφορά στην πλευρά του πρώην πια επιθετικού της Ένωσης.

Σχεδόν όλα τα μέλη της διοικούσας θέλουν να παραμείνει ο Σισέ, αναγνωρίζοντας όμως τις δυσκολίες που θα προκύψουν στο οικονομικό αν δεν πωληθεί ο παίκτης και λαμβάνοντας υπ' όψιν την επιθυμία του ίδιου του αρχηγού του τριφυλλιού, έχουν πειστεί πως ο Μπλάνκο μπορεί να καλύψει σχεδόν επάξια το κενό του Σισέ. Καταρχάς γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, δεύτερον είναι γκολτζής και τρίτον, θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Σημειώστε πως το συμβόλαιο του θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα για τον Παναθηναϊκό του.Δ.Ν.Τ. και σε κάθε περίπτωση φαντάζει ως ιδανική λύση.

Από τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας λοιπόν, αναμένουμε εξελίξεις στο μέτωπο Μπλάνκο και λογικά αν δεν έχει προκύψει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό για τον Αργεντινό φορ, του χρόνου θα τον βλέπουμε να φοράει την πράσινη φανέλα.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: