Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πρόταση για Σισοκό, αρνητικός ο Πιζάρο

Ενα γαϊτανάκι έχει στηθεί στην Ιταλία γύρω από την υπόθεση που συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Πιζάρο. Μπορεί μέχρι πριν από λίγες ώρες οι Ιταλοί να θεωρούσαν τελειωμένη τη μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού στην ελληνική ομαδα(στο στοίχημα παιζόταν στο 1,60!), ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα forzaroma.info (που επικαλείται την έγκυρη Gazzetta dello Sport, η νέα τροπή είναι αρνητική. Παράλληλα, το ταξίδι του Μαθία στην Ιταλία δεν είχε μοναδικό προορισμό τη Ρώμη, αλλά και το Τορίνο, όπου φέρεται να έκανε πρόταση στη Γιουβέντους για τον Σισοκό!
Αναφορικά με την περίπτωση του Πιζάρο, το δημοσίευμα που έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση, αναφέρει: "Οι μπουκμέικερς έδιναν απόδοση 1,60 στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Νταβίντ Πιζάρο, ωστόσο ο μάνατζερ του Χιλιανού, Τζουζέπε Μπότσο πληροφόρησε τον σύλλογο του Πειραιά πως ο πελάτης του δεν ενδιαφέρεται", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα!
Οι μεταγραφικές... ανησυχίες του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν περιορίζονται στον Πιζάρο. Ο Μαθία προσπάθεί να φέρει στον Πειραιά ένα "βαρύ" όνομα και όπως φαίνεται στη λίστα αυτή προστέθηκε και ο Μοχάμεντ Σισοκό της Γιουβέντους. Οπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", ο τεχνικός διευθυντής των πειραιωτών συναντήθηκε με ανθρώπους της Γιούβε, κάνοντάς τους πρόταση για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του γάλλου μέσου! Η απάντηση των ιταλών αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής της Μόργκεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πέταρ Γκρμπιτς, τον οποίο είχε παρακολουθήσει από κοντά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. "Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Γκρμπιτς. Έχουν έρθει πολλές φορές και τον έχουν δει κι εκτός του Ολυμπιακού τον βλέπουν άλλες δύο ομάδες, μία πορτογαλική και μία πολωνική. Ξέρω ότι ο Γκρμπιτς αρέσει στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πρόταση για την απόκτησή του. Εμείς θέλουμε πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για μεταγραφές", είπε χαρακτηριστικά ο Iλια Ρατζένοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: