Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η τοποθέτηση της Θύρας 4!!

Με ανακοίνωση του ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 αναφέρεται στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ. Σε αυτήν επισημαίνει πως στο πρώτο άθλημα η χρονιά που ολοκληρώθηκε άφησε μια πικρή γεύση, ενώ όσον αφορά το δεύτερο άθλημα αναφέρεται στο πρώτο βήμα που έγινε αναφορικά με την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο ποδόσφαιρο η ομάδα έκανε μία καλή εμφάνιση και κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό Βόλου με 5-1 στην τελευταία φετινή παράσταση. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ο Σαλπιγγίδης και στη συνέχεια σκοράρανε οι Βιερίνια και Αρίας. Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί και πέτυχε και άλλα γκολ με τους Σαλπιγγίδη και Μουσλίμοβιτς. Ο αντίπαλος απλά πέτυχε το γκολ της τιμής με πέναλτι.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην Τούμπα χειροκρότησε τον Μουσλίμοβιτς στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όπως και όλους τους παίκτες. Σίγουρα η χρονιά μας άφησε μία πικρή γεύση αφού θα μπορούσαμε άνετα να πάρουμε το κύπελλο ή έστω να βγούμε πρώτοι στα play off. Από εδώ και πέρα θέλει δουλειά, ειλικρίνεια και σοβαρές επιλογές από όλους για να μεγαλώσει ο σύλλογος και να ανέβει επίπεδο. Στο μέλλον θα τοποθετηθούμε εκτενώς για τη χρονιά που πέρασε και θα καταθέσουμε τη γνώμη μας.


 Η ομάδα μπάσκετ κέρδισε τον Άρη Θεσσαλονίκης με 76-74 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Καλύτεροι παίκτες οι Μάρσαλ, Ντόζιερ και Γκετσέφσκι. Πέντε χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα και συγκρατήθηκαν όταν είδαν την ερπετική διάθεση των διαιτητών που με το ζόρι θέλανε να βάλουν τους αντίπαλους στο παιχνίδι. Επίσης γέλιο προκάλεσαν οι συνοδοί των ερπετών που λογικά το επόμενο διάστημα θα περιορίσουν τις κινήσεις τους στην οδό Παπαναστασίου (μετά τη Μαρτίου βέβαια). Επόμενο ματς στο Παλέ την ερχόμενη Κυριακή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: