Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συζήτηση για το μπάτζετ

Συζήτηση με κύριο θέμα τον οικονομικό προϋπολογισμό της ομάδας είχαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης και ο Άλκης Μαυροφρύδης.
Συζήτηση για το μπάτζετ
Ένα από τα σημαντικότερα θέματα για τους διοικούντες τον «Δικέφαλο», είναι το συμμάζεμα των οικονομικών της ΠΑΕ για το προσεχές καλοκαίρι. Η σεζόν μόλις τελείωσε και οι παράγοντες της ομάδας γνωρίζουν τι την περιμένει σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μπορούν να μιλούν με συγκεκριμένα δεδομένα.

Αυτό ακριβώς ήταν και το περιεχόμενο της πρωινής συζήτησης των τριών ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ρίξουν το μπάτζετ σε σχέση με την πείοδο που τέλειωσε την Τετάρτη.

Το ύψος του ποσοστού της μείωσης θα εξαρτηθεί από διάφορες παραμέτρους, όπως κατά πόσο θα δεχτούν ορισμένοι παίκτες τη μείωση των αποδοχών τους, απ’ το αν γίνει κάποια πώληση παίκτη και πόσα χρήματα θα εξασφαλίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από μια τέτοια ενδεχόμενη κίνηση, από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, από τις χορηγίες της νέας σεζόν και άλλες.

Κάποια απόφαση για τη μείωση του προϋπολογισμού δεν έχει παρθεί ακόμα, η οποία και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών και για την οποία θα μιλήσει ο Θόδωρος Ζαγοράκης στην δική του απολογιστική συνέντευξη Τύπου, που έπεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: