Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Εγκώμια από Κακά για Ρονάλντο



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, αναφέρθηκε ο Κακά, στον φίλο του και συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χαρακτηριστικά, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι η «βασίλισσα» είναι πολύ καλύτερη ομάδα όταν ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι «ετοιμοπόλεμος». Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος διεθνής, αναφέρε ότι του αρέσει να κάνει παρέα με τον Πορτογάλο μέσο και έξω από τα γήπεδα.

«Θα παίξουμε καλύτερα αν παίζει και ο Κριστιάνο, αυτό είναι σίγουρο. Μας δίνει μεγάλη ώθηση. Ένας τόσο ποιοτικός παίκτης είναι πάντα χρήσιμος», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος πρώην παίκτης των «ροσονέρι» και πρόσθεσε: «Είμαστε φίλοι και εκτός γηπέδου. Μας αρέσει να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Εκτός από καλός παίκτης είναι και καλός φίλος».

Όσο για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που περιμένουν όλοι οι φίλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου, είπε: «Θα είναι ένα πανέμορφο ματς. Είπα στους συμπαίκτες μου πως αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από κάθε άλλο που έχω παίξει. Θα είναι ένας υπέροχος αγώνας. Σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι, όπως πρέπει να κάνει πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: