Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τελεσίγραφο στον Ντιαρά: «Ή τα φέρνεις ή μένεις»

Τελεσίγραφο έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στον Λασανά Ντιαρά, ζητώντας του να φέρει εντός ενός μήνα επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, αλλιώς να... αποδεχθεί ότι αποτελεί μέλος της ομάδας.

Ο παίκτης έφυγε για διακοπές διαμηνύοντας ότι θέλει να φύγει, αλλά από την πλευρά της η «Βασίλισσα» του ζήτησε να ξεκαθαρίσει σύντομα το μέλλον του.

Πάντως, οι «μερένχες» δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη με λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ, ειδικά σε ομάδα που μπορούν να βρουν μπροστά τους στην Ευρώπη, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Ίντερ.

Αν η πρόταση έρθει από άλλη ομάδα, η τιμή μπορεί να πέσει, με τη Γιουβέντους να έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον της, όπως και η Φενερμπαχτσέ που μέχρι στιγμής προσφέρει 13 εκατομμύρια ευρώ.

Το... περιθώριο που έχει δοθεί στον παίκτη είναι μέχρι τις 10 Ιουλίου, καθώς μετά η ομάδα αναχωρεί για το Λος Άντζελες όπου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Παράλληλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο, αν και θα ήθελε ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα, επιθυμεί να βρεθεί σύντομα λύση, καθώς με τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία της η Ρεάλ από την ενδεχόμενη μεταγραφή του, μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο, η ρήτρα αποδέσμευσης του οποίου ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: