Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Τρέξε Μέντες μου, να… δω τριφύλλι!»

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να έχει διευρυμένο ρόλο προπονητή-μάνατζερ ο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Με τον ατζέντη του να αναλαμβάνει (σκιώδη) δράση…
«Τρέξε Μέντες μου, να… δω τριφύλλι!»
Συζητιέται ήδη στην πιάτσα των ατζέντηδων ότι ο μάνατζερ του Πορτογάλου, ο Μέντες, έχει λάβει ειδοποίηση από τον Φερέιρα να τον βοηθήσει. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να εμπιστευτούν στον 64χρονο τεχνικό τη θέση του τεχνικού διευθυντή (αν δεν υπάρξει άλλη λύση που να τους καλύπτει), του έχουν ζητήσει όμως να καταθέσει και τα διαπιστευτήριά του.
Ποια είναι αυτά; Να αποδείξει ότι έχει τις γνωριμίες και μπορεί να φέρει στην Ελλάδα παίκτες με χαμηλή αξία στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο τώρα, που με τις εμφανίσεις τους με το τριφύλλι στο στήθος θα γίνουν περιζήτητοι. Νέους Βιεϊρίνια με άλλα λόγια, που στην αγορά της Πορτογαλίας υπάρχουν αρκετοί.
Για αυτό και ο Φερέιρα έχει μιλήσει ήδη σχετικά με τον μάνατζέρ του, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Κερδισμένοι θα βγουν όλοι, άλλωστε, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής θα αποδείξει ότι μπορεί κουμαντάρει συνολικά μία ομάδα, τύπου Φέργκιουσον, αλλά και ο Μέντες θα προωθήσει τους παίκτες που θέλει.
Για αυτό ήδη λειτουργεί σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να είναι έτοιμος να κάνει προτάσεις. Αυτό συζητιέται στην Πορτογαλία και η αλήθεια δεν είναι πολύ μακριά. Αρκεί το πείραμα να πετύχει, γιατί δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για μεταγραφές φέτος στον Παναθηναϊκό. Κι όποιος κληθεί να βγάλει λαγούς από το καπέλο, θα πρέπει να τα καταφέρει κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: