Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Ερυθρόλευκος» ο Μαρκάνο

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ιβάν Μαρκάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό ο οποίος επέλεξε την ελληνική ομάδα και τη νέα συνεργασία του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε έναντι της Οσασούνα, η οποία είχε καταθέσει καλύτερη οικονομική προσφορά.

Ο παίκτης αναμένεται σήμερα στις 17.30 στην Αθήνα από την Μαδρίτη. Αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα περάσει από τα γραφεία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό θα τον «δένει» με τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, ως δανεικός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, όπως εάν υπάρχει προοπτική αγοράς από την ελληνική ομάδα του επόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα σκληρών διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ολυμπιακού και του εκπροσώπου του Γιάννη Βρέτζου. Απέναντί τους ήταν η Οσασούνα η οποία είχε καλύτερη οικονομική προσφορά από τους «ερυθρόλευκους»

Ωστόσο, ο παίκτης επέλεξε τον Ολυμπιακό καθώς ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τις πιέσεις και την επιθυμία της Βιγιαρεάλ να τον στείλει την Οσασούνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: