Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η Πέμπτη των αποφάσεων για την ΑΕΚ!!

Επί ελληνικού εδάφους εδώ και δυο εβδομάδες τόσο ο Σταύρος Αδαμίδης όσο και ο στενός του συνεργάτης Γιώργος Κωνσταντινίδης προχωρούν με σταθερά βήματα προς την υλοποίηση του σχεδιασμού για την νέα σεζόν. Το ίδιο πράττει και ο Μανόλο Χιμένεθ επί ισπανικού εδάφους.

Την προσεχή Πέμπτη όμως, διοίκηση και προπονητής θα συναντηθούν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και θα βάλουν τα πάντα στο τραπέζι. Όσα έχουν γίνει και κυρίως όσα πρέπει να γίνουν. Ο Χιμένεθ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα αύριο, καθώς η αναστολή της απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας δεν δημιουργεί πρόβλημα στις πτήσεις. Και θα συνοδεύεται και από τον Ισπανό μάνατζερ του. Μαζί θα πάνε οι δυο άνδρες στο ραντεβού με την διοίκηση την Πέμπτη.

Αν μάλιστα ήδη αναρωτιέστε για τον λόγο της παρουσίας του μάνατζερ του Χιμένεθ σ’ αυτή την σύσκεψη κορυφής, η απάντηση ενδεχομένως να βρίσκεται στα… μεταγραφικά. Και στο διαζύγιο με τον ψυχολόγο Μορίγια. Εκτός αν τελικά επαληθευτούν τα ακραία σενάρια που κυκλοφορούν όλες τις προηγούμενες μέρες.

Το σίγουρο είναι πως βάσει προγράμματος, πρόεδρος και προπονητής θα συναντηθούν προκειμένου να αναλύσουν τα βήματα που έχουν γίνει όσον αφορά τον σχεδιασμό και κυρίως να χαράξουν πολιτική. Άλλωστε τα ζητήματα που είναι ανοικτά είναι ουκ ολίγα. Από τους παίκτες τους οποίους ο Χιμένεθ διαπραγματεύεται με την Σεβίλλη να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού, μέχρι και τις αποχωρήσεις.

Πάντως είναι πολύ πιθανό η διοίκηση να πάει στο ραντεβού της Πέμπτης, έχοντας κλείσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λυμπερόπουλου και του Δέλλας αλλά και έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γεωργιάδη.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: