Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πολύ, πάρα πολύ, χαρούμενος...

O Σεσκ Φάμπρεγας ξεκαθάρισε πως δεν έχει πάρει κάποια απόφαση αναφορικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του, υποστηρίζοντας πως είναια απόλυτα ευχαριστημένος στην Άρσεναλ...
Πολύ, πάρα πολύ, χαρούμενος...
«Είμαι παίκτης της Άρσεναλ. Ήμουν πολύ χαρούμενος για οκτώ χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «κανονιέρηδων», ενώ όταν ρωτήθηκε για την προοπτική επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, τόνισε: «Δεν σκέφτομαι το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, απλά τις διακοπές μου».
«Δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν εξαρτώνται πάντα από τον παίκτη και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάτι. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν φημολογία, η οποία είναι αναληθής. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ σ' αυτή τη ζωή, καθώς συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα, τα οποία δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις», συνέχισε ο Ισπανός διεθνής άσος.
Στη συνέχεια, ο Φάμπρεγας παραδέχθηκε ότι έχει εκνευριστεί από την επανειλημμένη αποτυχία της Άρσεναλ να κατακτήσει κάποιο τρόποιο: «Ένας παίκτης, ο οποίος δεν είναι εκνευρισμένος με το ότι δεν κατακτά τίτλους, είτε λέει ψέματα στον εαυτό του είτε δεν έχει φιλοδοξία».
«Υπάρχει μια καλή ομάδα και ένας καλός προπονητής και μια από τις πιο πιστές βάσεις φιλάθλων στην Ευρώπη. Με αυτά τα στοιχεία πιστεύω ότι μπορούμε να προοδεύσουμε και κάποια ημέρα να κατακτήσουμε ένα σημαντικό τρόπαιο», πρόσθεσε.
Καταλήγοντας, ο Φάμπρεγας πρόσθεσε ότι η όποια απόφαση για το μέλλον του θα παρθεί από τον Βενγκέρ: «Αυτός είναι το αφεντικό, αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Αυτόν πρέπει να ρωτήσετε. Ήμουν τραυματίας στο τέλος της σεζόν και δεν τον έχω δει για περίπου έξι εβδομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: