Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Ήρθα για τον Βαλβέρδε και παίζω όπου θέλει…»

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος τόνισε πως η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να έρθει στο Λιμάνι.

«Ήρθα για τον Βαλβέρδε και παίζω όπου θέλει…»
Στις πρώτες του δηλώσεις ο κεντρικός αμυντικός, που παίζει και αριστερά, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως είχα προτάσεις από πολλές ομάδες της Ισπανίας. Ήρθα γιατί η ομάδα έχει πνεύμα νικητή, γιατί παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και γιατί γνωρίζω και τον προπονητή».

Για τον Βαλβέρδε ανέφερε: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε πως με θέλει εδώ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου.

Για το αν θέλει να μείνει και μετά τον ένα χρόνο του δανεισμού του:«Μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλά εδώ. Ελπίζω να πάει καλά η χρόνια και βλέπουμε. Αυτά είναι λεπτομέρειες συμβολαίου»

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού:«Μου έχει πει και ο προπονητής και άλλοι παίκτες ότι είναι ζεστοί φίλαθλοι και περιμένω να τους ευχαριστήσω».

Για την θέση που θα αγωνίζεται: «Αριστερά, στο κέντρο, θα δούμε. Όπου με θέλει ο προπονητής».

Το Ισπανό άσο συνόδευε ο κ. Ιμπάνιεθ, ο οποίος ως γνωστό εκτός από αντζέντης του Μαρκάνο είναι και μάνατζερ του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: