Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"Μια χαρά στον Ολυμπιακό Βόλου"!

Κατευχαριστημένος με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, Χάβι Γραθία, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην "El Mundo Deportivo".
"Μια χαρά στον Ολυμπιακό Βόλου"!
«Είχα μία πρόταση για να δουλέψω σε ομάδα της Β΄ κατηγορίας της Ισπανίας, αλλά η προοπτική του Ολυμπιακού Βόλου ήταν πιο ελκυστική, αφού πρόκειται για μία ομάδα που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και θα παίξει στο Europa League» λέει αρχικά και συνεχίζει:
«Πριν από δύο χρόνια έπαιζε στη Β΄ κατηγορία και τώρα συνεχώς δυναμώνει. Υπάρχει σχέδιο από τη διοίκηση, γι΄ αυτό και είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος αυτού του σχεδίου».
Ο Ισπανός τεχνικός, αφού τονίζει ότι για πρώτη φορά θα δουλέψει μακριά από την πατρίδα του, αναφέρεται στις πρώτες εντυπώσεις από τον Βόλο: «Απέχει περίπου τρεις ώρες από την Αθήνα, είναι μία όμορφη πόλη, που συνδυάζει τις ακτές και το βουνό. Η ομάδα διαθέτει ένα καλό γήπεδο, έχει καλές εγκαταστάσεις και ανθρώπους που εργάζονται με ενθουσιασμό. Πιστεύω πως η ποιότητα ζωής θα είναι καλή».
Και για το ελληνικό ποδόσφαιρο λέει: «Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Ξέρω τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη και μάλιστα έχουν κι αυτές Ισπανό προπονητή. Ομως τώρα βλέπω παιχνίδια και προσπαθώ να μάθω περισσότερα. Διαπιστώνω πως είναι ένα πρωτάθλημα με ενδιαφέρουσες προοπτικές, πως μπορεί να το έχουμε υποτιμήσει στο εξωτερικό και πως το επίπεδο είναι υψηλό».
Πηγή: exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: