Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής!!

Με το όνομα του σερ Βασίλη Μαρκεζίνη να ξεχωρίζει ήδη μεταξύ των υποψηφίων ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, φάνηκε στην 20λεπτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, διατεθειμένος να προχωρήσει είτε σε οικουμενική κυβέρνηση, είτε σε μία κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας με επικεφαλής άτομο κοινής αποδοχής. 

«Το θέμα δεν είμαι εγώ», φέρεται να είπε ο κ. Παπανδρέου, «αλλά η σωτηρία της χώρας». Ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπάρξει μια τέτοια συμφωνία, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του και να κάνει τη δουλειά του, ως εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε διάγγελμα από ώρα σε ώρα. Οι δηλώσεις από πλευράς ΝΔ θα γίνουν μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού.


Στο μέτωπο της πλατείας...

Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, ωστόσο τα …υπολείμματα του πολέμου, καθαρίστηκαν από τους «Αγανακτισμένους».

Νεαροί άνθρωποι σχημάτισαν ανθρώπινες αλυσίδες και συγκέντρωναν το νερό που πέφτει στην Πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια το χρησιμοποιούσαν, προκειμένου να καθαρίσουν την Αμαλίας και τους γύρω δρόμους.


Πορεία «αγανακτισμένων» Σπαρτιατών, μέχρι την Αθήνα

Πορεία προς το κέντρο της Αθήνας, προγραμματίζουν οι «αγανακτισμένοι» της Σπάρτης.Όπως γνωστοποιήθηκε, πολίτες της Σπάρτης θα ξεκινήσουν από το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη, την Κυριακή το βράδυ και θα καταλήξουν στο Σύνταγμα το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: