Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Είναι οριστικά ο ηγέτης του ΠΑΟΚ!!!


Είναι οριστικά ο ηγέτης του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Ιβάν Σαββίδη που είναι οριστικά ένας ηγέτης που δεν είχε ο ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, όπως θα έλεγαν οι παλιότεροι, ο Ιβάν Σαββίδης είναι τελικά κάτι περισσότερο από έναν γραφικό τύπο από το Ροστόφ, που νομίζει ότι μπορεί να έχει άποψη ακόμη και σε αγωνιστικά θέματα, πέρα από το να βάζει χρήματα σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο.

Είναι ορισμένες στιγμές που αντιλαμβάνεσαι ότι, όχι επειδή μίλησε με ύφος, όπως τους αξίζει, σε ορισμένους… συνομιλητές του, στη συγκέντρωση της Λίγκας, αλλά, επειδή είναι ηγέτης και αυτό εκπέμπει. Και αυτό είχαμε να το δούμε για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην κορυφή του ΠΑΟΚ πάρα πολύ καιρό.

Προφανώς κανείς δεν ένοιωσε ότι υπάρχει κάποιος σαν τον Σαββίδη, για να ακουμπήσουν πάνω του, χωρίς να λαμβάνω υπόψη τόσο τα χρήματα που ξοδεύει και πολύ περισσότερο όσα ξεστόμισε στη Λίγκα. Και πως να το νοιώσουν όταν ο Ζαγοράκης, ακόμη και στις μέρες που ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να φτάσει στην κορυφή, δήλωνε παρών και οι συνεργάτες του σφύριζαν αδιάφορα σε κρίσιμες στιγμές για τοπ ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τις εποχές λοιπόν, που δεν είναι πολύ μακρινές και δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ να σταθεί στα πόδια του και να δικαιολογήσει το μέγεθός του, απέναντι στο σύστημα που απωθεί και τον πιο φανατικό οπαδό από το γήπεδο, φαίνεται ότι έφτασε η ώρα για να δούμε κάποιον να σέβεται την ύπαρξή του μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν θα μείνω ούτε καν σε στιγμές που μιλά για Θεσσαλονικιό πρόεδρο και άλλα τέτοια. Προφανώς δεν είναι το ζητούμενο σε όσα συμβαίνουν ή σε όσα θα ακολουθήσουν αν όλα πάνε καλά και… φρεσκαριστεί το δύσμοιρο ποδόσφαιρό μας. Για να μην πω ότι θα εκκαθαριστεί.

Σε όλο αυτό, κάποια στιγμή να μας πούνε πως ακριβώς είναι η επόμενη μέρα και ποια πρόσωπα θα την εξασφαλίσουν. Ποιοι θα είναι οι φρουροί του ποδοσφαίρου που θέλουν να φτιάξουν, διότι, καλά και άγια όλα αυτά που προσπαθεί ο Σαββίδης και οι συν αυτώ για να ανατρέψουν το σύστημα, αλλά, πως θα λειτουργήσει το νέο σύστημα και ποιοι θα είναι στο… βασικό σχήμα, είναι θέματα πολύ σοβαρά και απαραίτητο να διευκρινιστούν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: