Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Μανωλάς: «Είμαστε θυμωμένοι, μπορούσαμε να νικήσουμε»


Μανωλάς: «Είμαστε θυμωμένοι, μπορούσαμε να νικήσουμε»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Ρόμα στη ρεβάνς με τη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς και τόνισε ότι οι «τζιαλορόσι» είναι θυμωμένοι, καθώς θα μπορούσαν να επικρατήσουν των μαδριλένων.

Μεγαλύτερη αποφασιστικότητα έπρεπε να δείξει η Ρόμα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως ανέφερε ο Κώστας Μανωλάς μετά την ήττα με 2-0 στο Μπερναμπέου στο πλαίσιο των «16» του Champions League με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να μένει εκτός συνέχειας σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου ματς. Η ιταλική ομάδα κλώτσησε πολλές ευκαιρίες στο ματς της Τρίτης και ο Έλληνας στόπερ, που βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 57ο λεπτό, στάθηκε σε αυτό το γεγονός.

«Όταν χάνεις, δεν είναι δυνατόν να μένεις ικανοποιημένος από το παιχνίδι. Κάναμε σίγουρα ένα καλό παιχνίδι, όμως αυτό μετράει ελάχιστα ή καθόλου, κοιτώντας το αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ θυμωμένοι επειδή μπορούσαμε να νικήσουμε και δεν το κάναμε, αντίθετα χάσαμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Στο μέλλον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο αποφασιστικοί, διότι όταν δεν είσαι, αναπόφευκτα θα χάσεις».
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αποθέωση του Φραντσεσκο Τότι από τους οπαδούς της Ρεάλ, ανέφερε: «Όπως ξέρουμε ο Τότι είναι ο Θεός του calcio, είναι ο σημαντικότερος παίκτης του ιταλικού ποδοσφαίρου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: