Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Αύριο για Ομάρ, ξανά μέσα ο Πάρντο!!


Αύριο για Ομάρ, ξανά μέσα ο Πάρντο

Ανησυχία στον Ολυμπιακό με την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ ενόψει ντέρμπι, καθώς ο Νορβηγός δεν προπονήθηκε την Τετάρτη. Ξανά σε φουλ ρυθμούς ο Πάρντο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Μάρκο Σίλβα είδε τον Φελίπε Πάρντο να προπονείται ξανά με την ομάδα, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Το αρνητικό νέο πάντως της σημερινής προπόνησης για τον Πορτογάλο κόουτς των “ερυθρόλευκων”, έχει να κάνει με την απουσία του Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον ο 39χρονος τεχνικός των πρωταθλητών θα περιμένει την αυριανή προπόνηση των Πειραιωτών για να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στον διεθνή άσο. Ο ίδιος ο παίκτης έλεγε πάντως σήμερα στου Ρέντη, ότι θα κάνει προσπάθεια να προπονηθεί αύριο με την υπόλοιπη ομάδα. Αν τελικά ο Ελαμπντελαουί δεν είναι στη διάθεση του Σίλβα, τη θέση του στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών θα πάρει ο Σαλίνο.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης έκανε σήμερα και ο Σάσα Ζντίελαρ και όλα δείχνουν ότι ο νεαρός Σέρβος δύσκολα θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού για το ντέρμπι. Ο Ντουρμάζ κάνει προσπάθεια για να προλάβει αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα καταφέρει ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Σιόβας και ο Έλληνας στόπερ αναμένεται να είναι και βασικός. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις δέκα και μισή το πρωί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: