Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Σίγουρος για τη νέα σεζόν στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι!


Σίγουρος για τη νέα σεζόν στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Σίγουρος για την παραμονή του στη Γιουβέντους παρουσιάζεται σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εκτός κι αν ο Ιταλός τεχνικός καταφέρει να κατακτήσει και το Champions League.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με το «Tuttosport», θα παραμείνει κατά 99% στη Γιουβέντους, με μοναδική πιθανότητα αποχώρησής του να αποτελεί η κατάκτηση του φετινού Champions League.

Έπειτα από το κακό ξεκίνημα της Γιουβέντους, οι φήμες περί αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού από την ομάδα έδιναν και έπαιρναν με την Τσέλσι να φάνταζε ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέγκρι.

Τελικά ο τεχνικός της Γιούβε έμεινε, η «Μεγάλη Κυρία» ανέκαμψε και τώρα έχει μπει δυνατά στην κατάκτηση όλων των τίτλων που διεκδικεί.

Αν η Γιουβέντους καταφέρει και αποκλείσει την Μπάγερν Μονάχου και φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, τότε ο Αλέγκρι θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ιταλίας, έχοντας κατακτήσει όλους του πιθανούς στόχους της Γιούβε και θα μείνει για μία σεζόν χωρίς ομάδα, εξετάζοντας τις προτάσεις που θα έχει από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αλέγκρι βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014 στη «Μεγάλη Κυρία», έχοντας επιτυχημένη πορεία, με δύο νταμπλ και ένα χαμένο τελικό Champions League, την περσινή σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: