Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Θέλει Πελέ η Μίλαν!!


Θέλει Πελέ η Μίλαν!

Δύσκολα θα παραμείνει στη Σαουθάμπτον ο Γκρατσιάνο Πελέ και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Μίλαν φαντάζει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Ο Γρατσιάνο Πελέ βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην Αγγλία, έχοντας αποτύχει να εδραιωθεί στους «Άγιους» και όλα δείχνουν, πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το «St Mary’s», με προορισμό το Μιλάνο.

O Ιταλός διεθνής επιθετικός έχει να σκοράρει από το Νοέμβριο και υπάρχει δυσαρέσκεια στις τάξεις των «Αγίων» και αυτός είναι ο λόγος που η Σάουθαμπτον απέκτησε τον Τσάρλι Όστιν, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Την περσινή σεζόν ο φορ της Σαουθάμπτον σκόραρε 12 γκολ και βοήθησε τη Σάουθαμπτον να τερματίσει στην έβδομη θέση και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Μάλιστα, αγωνιζόμενος στην Premier League κέρδισε την κλήση του στην εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Η Μίλαν θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση του παίκτη και να αποκτήσει τον Πελέ, βλέποντας στο πρόσωπο του Ιταλού τον επιθετικό που θα δώσει τις λύσεις στην επιθετική δυστοκία που την χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: