Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

«Διψούν» πολύ για το ντέρμπι, αλλά…!!


«Διψούν» πολύ για το ντέρμπι, αλλά…

Μεγάλη θέληση για να αγωνιστούν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δείχνουν Μπουμάλ και Σάντσεθ. Δύσκολο μοιάζει πάντως να πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους.

Στο χέρι του Στραματσόνι…

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ τέθηκε από την Τρίτη στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού εν όψει της αναμέτρησης (13/03, 19:30) του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ένα μήνα και μια εβδομάδα περίπου μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω εξάρθρωσης στην κλείδα του δεξιού του χεριού.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει μεγάλη θέληση να αγωνιστεί στο προσεχές ντέρμπι, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο και αρχικά πρέπει να δείξει τις προθέσεις του ο 40χρονος προπονητής για το αν σκοπεύει να τον έχει αρχικά στην αποστολή. Εξάλλου, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει αρκετές επιλογές για τα άκρα πλέον και το τελευταίο χρονικό διάστημα οι παίκτες που αγωνίζονται στα «φτερά» είναι σε καλή κατάσταση. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιο ρίσκο ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στις 7 Ιανουαρίου στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος, έχει ενσωματωθεί στην ομάδα εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι ακόμη λιγότερες. Μοιάζει απίθανο να είναι στην αποστολή. Εκτιμάται ότι θα επανέλθει σιγά-σιγά μετά το παιχνίδι στο Φάληρο.

Παράλληλα, είναι δύσκολο να γίνει κάποια πρόβλεψη για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Στραματσόνι κόντρα στον Ολυμπιακό, διότι στην πρώτη προπόνηση μετά το 2-0 με τον Ατρόμητο κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: