Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Σαββίδης σε Θεοδωρίδη: «Πρέπει να επανέλθεις στο σωστό δρόμο»


Σαββίδης σε Θεοδωρίδη: «Πρέπει να επανέλθεις στο σωστό δρόμο»

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sportfm.gr σας ενημέρωναν έγκαιρα και έγκυρα για την άτυπη συνεδρίαση της Λίγκας, αλλά και για τις ακριβείς διαλόγους των μελών, ωστόσο ειπώθηκαν κι άλλες ατάκες «φωτιά».

Πρώτο θέμα στη σημερινή αθλητική επικαιρότητα ήταν δίχως άλλο τα όσα προέκυψαν από τη σημερινή άτυπη συνάντηση της πλειοψηφίας των μεγαλομετόχων της Super League, την οποία o ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sportfm.gr σας ενημέρωναν λεπτό προς λεπτό, όχι μόνο για τα όσα συνέβαιναν, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των μελών του συνεταιρισμού.

Παρ’ όλα αυτά, όσο περνά η ώρα θα προκύπτουν συνεχώς νεότερα και διάλογοι που έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως αυτός εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Σάββα Θεοδωρίδη, όταν ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση και με τους σφυγμούς να έχουν… μειωθεί. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού παραδέχθηκε την προσφορά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, του διεμήνυσε: «Τα έχεις χάσει, όμως, και πρέπει να επανέλθεις στο σωστό δρόμο». Παράλληλα, σε κάποιο σημείο στην κουβέντα συμμετείχε και ο Κώστας Καραπαπάς, λέγοντας ότι στο ματς της Τούμπας «ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος», γεγονός το οποίο δεν αποδέχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, λέγοντας «ποτέ ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να είναι καλύτερος του ΠΑΟΚ».

Αντιδράσεις, φυσικά, δεν γινόταν να μην προκαλέσει και η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και ειδικά απευθυνόμενος στους μεγαλομετόχους των υπόλοιπων ομάδων, πλην των «μεγάλων» τους τόνισε ότι έχουν και εκείνοι ευθύνες, καθώς γνωρίζουν το τι γίνεται τόσα χρόνια. «Μέχρι τώρα υπήρχαν τέσσερις ομάδες όλες κι όλες και 12 Φιλιππινέζες», είπε σε μία αποστροφή του λόγου του, ατάκα που προκάλεσε την αντίδραση του Φώτη Κωστούλα: «Όχι και 12…», με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παραδέχεται ότι όντως ήταν «έξι-εφτά» ομάδες που είχαν αυτό το ρόλο.

Τέλος, «ασπίδα» μπροστά στην επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος, ύψωσε φυσιολογικά ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, υπενθυμίζοντας ότι η ομάδα του έχει χάσει ένα Κύπελλο Ελλάδας από τη διαιτησία από τον Γιάχο «και εκείνος συνεχίζει να σφυρίζει κανονικά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: